Полякинята Ига Швьонтек, която е номер 1 в световната ранглиста

...
Полякинята Ига Швьонтек, която е номер 1 в световната ранглиста
Коментари Харесай

Швьонтек мина в отбора на Федерер

Полякинята Ига Швьонтек, която е номер 1 в международната класация на WТА, смени доставчика си на екипировка и към този момент щеабъде обличана от швейцарската компания On. Това разгласи самата Швьонтек в обществените мрежи. До този миг тя се обличаше от японците Asics.

" Очарована съм да разглася, че съм първата тениситка, която ще се облича от On ", написа полякинята. Интересно е, че съсобственик в компанията за спортни облекла е легендата Роджър Федерер.

Швейцарската компания стартира да развива обявки за вървене и тичане, а в този момент е минала към цялостна екипировка. Тя е подписала контракт и с 20-годишният американски тенисист Бен Шелтън, който стигна до четвъртфиналите на Откритото състезание на Австралия през януари, като това бе първото му излизане от Съединени американски щати.

" Ига и Бен показват брилянтно идващото състояние на гении в тениса. Тези двама играчи показват спортния дух на On и се вписват в историята на легендите на тениса ", написа Федерер, който от 2019 година влага в компанията и е взел участие в изработването на първия чифт тенис обувки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР