Полузащитникът Якуб Идризов е един от футболистите, които бяха освободени

...
Полузащитникът Якуб Идризов е един от футболистите, които бяха освободени
Коментари Харесай

Освободен от Добруджа: Имам да взимам 600 лева заплата + 400 лева премии + още 100 лева за лечение

Полузащитникът Якуб Идризов е един от футболистите, които бяха освободени от Добруджа, само че странното при неговия случай бе, че той даже бе помощник-треньор на отбора.

Той разяснява пред Football24.bg всичко, което го е огорчило в клуба от Добрич, като се надява тимът да стартира да постъпва правилно към футболистите с които се разделя.
 Добруджа изгони двама чужденци
Добруджа изгони двама чужденци

Очаква се обаче към тима да се причислят други футболисти от чужбина

" Изкарах много време в Добрич и не желая да давам изказвания, с цел да храча някого, само че просто желая да се спре практиката да се постъпва с футболистите по толкоз неточен метод, тъй като ние не заслужаваме това. Може би някои момчета ще се замислят дали да вървят в клуба, когато схванат по какъв начин тимът работи по отношение на играчите с които се разделя ", стартира описа си Идризов.

" Първото нещо, което е извънредно грозно в тяхното отношение към мен, бе че ме изгониха 2 дни откакто стартира подготовката на тима, като се има на поради, че мачовете свършиха на 21-и май и не постъпиха правилно да ми кажат още тогава. А аз имах няколко предложения от тимове, от Втора лига, които отхвърлих, с цел да бъда оптимално предан към отбора ".

" Искам дебело да подчертая, че бях от дребното футболисти, които останаха през предишното лято, когато не се знаеше дали тимът ще стартира във втора или трета лига. Тогава влязох в ситуацията на клуба, само че по-късно не получих същото правилно отношение от тяхна страна ".

" За тези две години в тима изтърпях доста отрицателни неща, като включително имаше случаи в които ни спираха яденето, тъй като от тима не бяха плащали, както и, че на няколко пъти бях пред преследване от квартирата, тъй като моят наемодател имаше да получава наеми от тима. Това не е обвързвано единствено с мен, а и с останали момчета, които ще си преценяват, дали да потвърдят или не ".

" Най-обидно ми стана, когато тимът постъпи неточно с мен по отношение на парите, които имам да получавам, откакто бях освободен 2 дни след старта на подготовката ".

" Имах мъжката дума от президента Йордан Йорданов и треньора Атанас Атанасов, че ще ми изплатят заплатата за месец май + наградите, които имаме да взимаме и са на стойност от 400 лв.. В последна сметка бях измамен и тези обещания не бяха спазени. Имам да взимам 600 лв. заплата + 400 лв. награди + още 100 лв. за лекуване. Фрапантното е, че има и други момчета, които са в същата обстановка, само че които сега избират това да не се раздува по медиите ".
 Mонтана се изправя против Етър на старта във Втора лига, вижте всички мачове в първия кръг
Mонтана се изправя против Етър на старта във Втора лига, вижте всички мачове в първия кръг

Процедурата се състоя в Амфитеатралната зала на Национална футболна база " Бояна "

" Искам единствено да вметна, че имам да получавам от първата година още две награди на стойност 600 лв., които съм ги отписал. Но по какъв начин младежи да се занимават с футбол, откакто футболистът не е предпазен и бива лъган по този метод?!

" Когато ме назначиха за помощник-треньор на клуба се съгласих да оказа помощ и да спестят някакви пари, единствено и единствено това да бъде от изгода на тима. Но обстановката е доста зле. Плащаш си сметките за ток и те хранят за 6 лв. в заведение. Това е единствено за българите. За образец ще дам молдовския футболист Григор, който беше при нас и се хранеше за колкото желае.

" Имало е не едно и две забавяния на заплатите и единствено слушаме всякакви оправдания, че годината била тежка и такива неща или, че президентът бил на отмора в чужбина и не е направил пълномощие, или пък, че общината не са превели парите ".

" Искам всеки български футболист, който е потърсен от Добруджа, да знае по какъв начин в този клуб постъпват със своите футболисти, когато те се оказват ненужни в тима. Те биват лъгани по жесток метод! ".
 Добруджа отпрати Вулкано, само че дава още един късмет на Джибонго
Добруджа отпрати Вулкано, само че дава още един късмет на Джибонго

Селекцията на Орела
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР