Полузащитникът Наби Кейта ще напусне тима на Ливърпул след края

...
Полузащитникът Наби Кейта ще напусне тима на Ливърпул след края
Коментари Харесай

Ливърпул вече планира раздяла с трима полузащитници през лятото

Полузащитникът Наби Кейта ще напусне отбора на Ливърпул след края на сезона, когато изтича договорът му. Това заяви журналистът Фабрицио Романо. 28-годишният национал на Гвинея мина на " Анфийлд " през 2018 година за сумата от 60 милиона евро от Република България Лайпциг, само че не оправда упованията и в нито един миг през последните пет години не бе корав титуляр в състава на " алените ". 

През този сезон той има изиграни едвам 13 мача, в които няма нито голове, нито асистенции и единствено един път е записал цялостни 90 минути. Според Романо Ливърпул няма да предлага нов контракт и на различен от халфовете си - Алекс Окслейд-Чембърлейн, който също ще напусне отбора като свободен сътрудник през лятото. Бразилският полузащитник Артур Мело пък ще се завърне в Ювентус. Той играе чартърен от италианския клуб, само че Ливърпул няма желание да заплаща откупната му уговорка.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР