Полузащитникът на Уулвърхемптън Рубен Невеш даде сериозен повод за спекулации

...
Полузащитникът на Уулвърхемптън Рубен Невеш даде сериозен повод за спекулации
Коментари Харесай

Португалско бижу от Висшата лига флиртува с Ливърпул

Полузащитникът на Уулвърхемптън Рубен Невеш даде сериозен мотив за спекулации по собствен адрес, откакто съобщи, че единствените почитатели във Висшата лига, които могат да се мерят с тези на „ вълците”, принадлежат на Ливърпул.

22-годишният футболист е един от седмината португалци в състава на Нуно Еспирито Санто, който в петък завоюва Азиатската купа на Висшата лига след победа с дузпи над Манчестър Сити във финала. Предвид огромната иберийска колония в Уулвс, не е учудващо, че Невеш се усеща като вкъщи си. И въпреки всичко паралелът с Ливърпул несъмнено ще породи мнения на Острова.

„ Чувствам се вкъщи си в Уулвърхемптън. Невероятен е методът, по който почитателите одобряват всички футболисти в клуба”, съобщи Невеш пред „ Мирър”. „ Има единствено един клуб във Висшата лига, който може да се приближи до нашите почитатели и метода, по който те ни поддържат. Това е Ливърпул.”

„ Нашите почитатели са най-хубавите и те трансформират стадиона ни в едно мъчно място за съперниците, по тази причина не мисля за други клубове. Фокусирам се върху работата си да оказа помощ на Уулвс да стане по-силен отбор и да реализираме велики неща. Обградил съм се с хора, които ме поучават да мисля по този метод, с цел да мога да играя моя футбол. Това е нещото, което боготворя да правя”, приключи Невеш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР