Полузащитникът на Уест Хем Деклан Райс сподели, че един от

...
Полузащитникът на Уест Хем Деклан Райс сподели, че един от
Коментари Харесай

Звездата на Уест Хем сподели за голямото си разочарование

Полузащитникът на Уест Хем Деклан Райс показа, че един от най-тежките моменти в живота му е, когато е бил освободен от академията на Челси на 14-годипна възраст.

Това се е случило през 2014-та година, откакто Райс е прекарал цели 8 години в школата на "сините ". Въпреки че шокът е бил огромен самият състезател не е спрял да мечтае за сериозна реализация в света на футбола.

"Трябваше да се оправя с голямото отчаяние да бъда освободен от школата на Челси, когато бях на 14. Беше всичко, което познавах в живота си и внезапно да ти кажат, че повече не си част от това е потрес ", стартира халфът.

"Все отново имах шансът да мога да подпиша с Фулъм или Уест Хем незабавно по-късно. Избрах Уест Хем и започнах напълно нова страница в живота си. Като дребен знаех, че ще има доста компликации по пътя да съм професионален футболист, само че знаех, че нищо не можеше да ме спре да работя крепко, с цел да съумея ".

"Трябваше да върша съществени жертви, само че бях стимулиран от огромната ми цел. Накрая всичко се получи доста добре ", приключи Райс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР