Полузащитникът на ЦСКА - София Станислав Шопов благодари на феновете

...
Полузащитникът на ЦСКА - София Станислав Шопов благодари на феновете
Коментари Харесай

Шопов: Защитихме честта си

Полузащитникът на ЦСКА - София Станислав Шопов благодари на почитателите за поддръжката при успеха с 2:0 над Левски. " Червените " надиграха " сините ", само че останаха втори в крайното класиране след Лудогорец.
 Пирова победа за ЦСКА - София! Андреев Пирова победа за ЦСКА - София! Андреев " закопа " Левски, само че " алените " също плачат
" Благодаря на всички почитатели, които пристигнаха на стадиона. Победата е поради тях и поради самите нас. Бяхме сюрпризирани от състава, с който излезе Левски против нас. Очаквахме същия състав, както против Лудогорец, а взеха решение да излязат по тотално друг метод, само че ние ги победихме и сме горди от самите нас. Защитихме достойнството си ", разяснява Шопов.

" Говорих с едно-две момчета от техния състав и те споделиха, че са разочаровани, тъй като не са играли предния мач против Лудогорец. Знаете какъв е зарядът на тези мачове и всеки футболист желае да играе в тях.
 Илич: Бяхме сами против всички, направихме приказен сезон и единствено една нелепост, не желая да приказвам за моето бъдеще Илич: Бяхме сами против всички, направихме приказен сезон и единствено една нелепост, не желая да приказвам за моето бъдеще
Няма да се оправдаваме и другата година още веднъж ще се борим. Вярвам, че можем да пробием в евротурнирите ", сподели още Шопов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР