Полузащитникът на Нотингам Джеси Лингард се нахвърли върху бившия си

...
Полузащитникът на Нотингам Джеси Лингард се нахвърли върху бившия си
Коментари Харесай

Бивш халф на Манчестър Юнайтед за червените дяволи: Тотално са изостанали във всичко

Полузащитникът на Нотингам Джеси Лингард се нахвърли върху някогашния си клуб Манчестър Юнайтед в изявление пред подкастa “The Diary of a CEO " в избухливо изявление. Футболистът разкри редица детайлности за пропадналия си трансфер в Нюкасъл, хаоса на ‘’Oлд Трафорд “ след напускането на сър Алекс Фъргюсън и огромното закъснение съгласно него на Манчестър Юнайтед по отношение на другите грандове в Премиър лийг, както и за проблемите си с алкохола.

За проваления си наем в Нюкасъл

“Исках да отида чартърен през януари 2022 година, тъй като още веднъж не играех и Нюкасъл беше на дневен ред “ - стартира Лингард. 
‘`Сделката беше подписана и всичко останало, само че явно широчината на състава на Ман Юнайтед не беше задоволително огромна.  И по този начин, те пуснаха няколко играчи чартърен, само че когато се стигна до мен, Джон Мъртоф се обади и сподели: " Не, ти няма да отидеш чартърен. Аз споделих: " Добре, оставете ме да отида чартърен и да се любувам на футбола си, защото няма да играя тук. " Той попита: " Какво искаш, почивни дни? ", а аз споделих: " Не, просто желая да отида и да играя футбол ".

За това по какъв начин от Манчестър Юнайтед са настройвали пресата против него

“И по този начин, по-късно стопираха наема бях доста сърдит. И той ( б.ред . - Джон Мъртоф) беше споделил " Искаш ли почивни дни ", тъй че му изпратих известие и споделих " Сега ще си взема два дни отпуск, единствено тъй като ти сподели това ". След това те пуснаха в медиите " Джеси е изискал два дни отмора ", а аз бях шокиран. Веднага влязох в Twitter и изложих обстоятелствата.

За неналичието на надзор след напускането на сър Алекс

‘’Нямаше никакъв надзор ", споделя Лингард за годините си в клуба. " Когато Фъргюсън беше там, имаше цялостен надзор.  Всичко минаваше през него. Договори, търговски покупко-продажби, всичко..  Когато за теб се приказват неща, които не са правилни, ти ще изразиш мнението си.  Това нямаше да се случи преди време - щеше да бъде потушено още тогава от сър Алекс. Но в този момент хората имат платформи, с цел да показват личното си мнение и да пишат каквото желаят. 

Лингард също по този начин дава като образец отношението на Манчестър Юнайтед към Пол Погба. " Нямаше надзор, нямаше конструкция, хората правеха каквото си желаят - беше като свободна игра ", сподели той. " Хората оставаха с усещане за неща, които в никакъв случай не са се случвали в Юнайтед, хората говореха неща в Twitter, това, което се случи с Пол - той получи доста рецензии, само че индивидът е един от най-хубавите полузащитници в света.

За изоставането на Манчестър Юнайтед от другите грандове

Нестабилността във висшите етажи не е единствената забележка на 30-годишния футболист, който счита, че в някои връзки Юнайтед не може да се съпоставя със своите съвременници. " Те са толкоз изостанали във всичко ", продължава Лингард.  Виждате оборудванията на Сити, оборудванията на Тотнъм... хората са на километри напред. Дори обществените мрежи.

За разлика от част от почитателите на Юнайтед, Лингард не е сигурен кой е отговорен за компликациите на клуба `През 2017 година отидох при тях за YouTube и правенето на наличие - просто желаех да са в крайник с всичко и новите неща, които се случват. Трябва да си настоящ и да останеш настоящ.

 

Лингард отхвърля да се причисли към общия хор от рецензии, че проблемите в Манчестър Юнайтед се дължат на семейство Глейзър. " Не знаем кой командва ", споделя той. " И несъмнено, в този момент те желаят да продадат клуба. Ние просто изостанахме с доста неща. Играчите не показаха мнение.  Искаш модерните неща, искаш нещата, коитоми изскачат сега, само че не знаем кой командва на подготвителната площадка и сходни неща. Страхотно подготвително игрище, най-хубавите уреди, никой да не приказва в пресата за отбора`.

За проблемите си с алкохола  

Джеси Лингард разкрива и за проблемите си с алкохола, когато кариерата му в Манчестър Юнайтед се е разпаднала и той се е борил с психическите си демони. " Пиех преди лягане, пиех нощна напитка. Сега се обръщам обратно и си мисля: " За какво правех това? Но имах потребност от нещо, с цел да се опитам да отстрани болката ", приключва той.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР