Полузащитникът на младежкия национален отбор Емил Ценов успя да си

...
Полузащитникът на младежкия национален отбор Емил Ценов успя да си
Коментари Харесай

Урок за национали: Как да си издействаме повиквателна?

Полузащитникът на младежкия народен тим Емил Ценов съумя да си издейства повиквателна и за идващия лагер на отбора. Селекционерът Александър Димитров, както и играчът на ЦСКА 1948 демонстрираха възприятието си за комизъм в предаването „ Домът на футбола “ по DIEMA SPORT. Шегите и закачките са закономерни след триумфа на „ трикольорите “ над Полша с 1:0 в квалификацията за Евро 2025.

Водещата Павлета Рашкова попита Емил Ценов какво им е споделил Александър Димитров на полувремето на срещата в Катовице. Изглежда тонът е бил по-висок от нормалното.

„ Когато би трябвало да се кара, се кара, обаче всичко е съобразено. На полувремето с Полша ни сподели, че след този мач, каквото и да стане, ще се приказва с нас, поради представянето. Ще има отзив “, показа Ценов.

При този отговор Александър Димитров се обърна към Ценов и го попита: „ А, в миналото да съм ви лъгал? “

Полузащитникът отговори бързо и с усмивка: „ Не. Никога, без неточност си. “

Селекционерът също продължи с възприятие за комизъм: „ Е, значи и на другия лагер ще бъде извикан. “

„ Победата значи доста за нас, ние чакаме с неспокойствие всякога тези мачове и лагери на националния тим, с цел да покажем на какво сме способни. Да покажем, че можем да преобладаваме и можем да бъдем водещи играчи в клубните си тимове. Според мен, този резултат против Полша, ще ни даде още убеденост “, показа Ценов в предаването.

“Много малко футболисти от националния тим за титуляри в клубовете си, в същото време, когато се съберем, всеки се усеща значим и всеки идва с огромна мотивация, тъй като знае, че го може. Това беше един от най-хубавите ни лагери, самата атмосфера е доста хубава. Страхотни другарства се завързаха “, показа Емил Ценов.

Треньорът добави: „ Има огромно доверие сред нас, сред играчи и треньори, и треньори и играчи, ние им имаме вяра, а те с представяното си демонстрират, че ни имат доверие. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР