Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин де Бройне омаловажи всякакви предложения

...
Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин де Бройне омаловажи всякакви предложения
Коментари Харесай

Де Бройне се застъпи за Халанд

Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин де Бройне омаловажи всевъзможни оферти за проблеми в тима и спад във формата на звездния нападател Ерлинг Холанд.

Норвежкият национал беше в сензационна форма в дебютната си акция с клуба, отбелязвайки 34 гола във всички изяви във всички надпревари. Холанд обаче има единствено три попадения в последните си девет изяви.
 ПСЖ стартира построяването на нов звезден тим с Ерлинг Халанд
ПСЖ стартира построяването на нов звезден тим с Ерлинг Халанд

" Принцовете " заплащат 197 млн. за норвежеца

Де Бройне съобщи, че вижда обстановката по друг метод, обяснявайки, че тимовете са по-подготвени да се изправят против него в този момент, в сравнение с при започване на сезона.

" Мисля, че в обстановката с Холанд има по-малко от всичко, само че не усещам, че е по-различно от това първоначално. Хората може би са с по-голямо очакване за неговите серии, постоянно има първата част от сезона и по-късно втората част.
 Гуардиола за Халанд: Ще бъдеш в бара и ще пиеш нещо, в случай че не усещаш напрежение
Гуардиола за Халанд: Ще бъдеш в бара и ще пиеш нещо, в случай че не усещаш напрежение

Норвежецът вкара дузпа и донесе сложната победа на Манчестър Сити над Кристъл Пала

През втората половина усещам, че тимовете са доста по-организирани и футболистите са по-подготвени във всяко едно отношение ", сподели Де Бройне на конференция преди конфликта от Шампионската лига против Република България Лайпциг.

" Може би той беше малко по-резултатен, когато имаше шансове, само че не мисля, че би трябвало да се оплакваме от резултатите на Ерлинг. Мисля, че той е добре. Ако приказваме за мача с Кристъл Палас, той можеше да вкара два, не мисля, че има проблем, само че явно хората постоянно чакат да вкара два или три гола, само че междинната му стойност е гол на мач.

" Манчестър Сити към момента е в конкуренцията за купата "

Не знам какво ще се случи в края на сезона, разяснява Гуардиола

Хубаво е да има разнообразни варианти. През последните няколко години хората може би биха споделили, че нямаме задоволително наличие в противниковото наказателно поле и няма задоволително удари, в този момент хората споделят противоположното ", добави Де Бройне.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР