Полузащитникът на Лудогорец Доминк Янков застана пред камерата на DIEMA

...
Полузащитникът на Лудогорец Доминк Янков застана пред камерата на DIEMA
Коментари Харесай

Доминк Янков: Битката за титлата ще бъде тежка, но всичко зависи от нас

Полузащитникът на Лудогорец Доминк Янков застана пред камерата на DIEMA SPORT 2 преди следващата контрола на разградчани против Динамо Тбилиси в Турция. Халфът на първенците показа, че битката за купата в efbet Лига ще бъде доста тежка, само че има вяра в крайния триумф.

„ Настроението е положително. Наблягаме на физическата подготовка. Тренировките не са леки, упражняваме по два пъти дневно. Всичко върви по най-професионалния метод. За страдание предходния полусезон отсъствах от терените поради неприятна травма. Наблягам да си възвърна формата, упражнявам наедно с всички сътрудници. Играя в мачовете, леко по леко нещата ще се получат ”, показа той.

„ Набляга много на тактическата дисциплинираност, тъй като знаете това е доста в значима част сега. Тактически би трябвало да сме доста добре готови, с цел да печелим мачовете си.  Наистина това са доста неприятни неща за нас. Желая бързо възобновяване на момчетата. Това е футбол и никой не е застрахован. Трябва да сме живи и здрави ”, сподели още Янков.

„ Битката ще е доста тежка, само че съгласно мен всичко зависи от нас. Ако си печелим мачовете сме тактически добре както треньорът изисква от нас, няма да имаме проблем с купата.

Разбира се. ЦСКА се показва добре, Левски, ЦСКА 1948 също. Тази година ще ние  мъчно, само че всичко зависи от нас. Ние имаме необятна пейка, имаме положителни футболисти и всеки е подготвен да играе, когато се наложи ”, приключи Янков.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР