Полузащитникът на Левски Нуно Рейш даде интервю за португалското издание

...
Полузащитникът на Левски Нуно Рейш даде интервю за португалското издание
Коментари Харесай

Нуно Рейш похвали България пред португалска медия

Полузащитникът на Левски Нуно Рейш даде изявление за португалското издание zerozero.pt, в което показа по какъв начин протича всекидневието му по време на карантината в България. Португалецът похвали страната ни, че е взела бързи ограничения в битката с COVID-19. В момента Рейш, който е употребен и като бранител, поддържа връзка със съотборниците си посредством видеовръзка.

" Казаха ми да спазвам карантината, като стадионът и залата ще са отворени за тези, които желаят да ги употребяват, само че да не сме близо един до различен. Ако мога да упражнявам вкъщи, не желая да излизам. На всичкото от горната страна съм със брачната половинка и дъщерите си. Имаше интервал на карантина до 30 март, само че откакто случаите се усилват, както тук в България, по този начин и в Португалия, изместиха интервала до 12 април Отначало ни дадоха проект, който беше ориентиран към физическата подготовка, само че в този момент ще получим малко отмора ".

" Имаме група и си разменяме известия. Най-много си пиша с Филипе Нашименто, който е другият португалец с мен. Опитваме се да сме осведомени, по тази причина по какъв начин се развива обстановката тук и какви са новите ограничения. Имаме треньор, който приказва португалски и той ни превежда по какъв начин се развиват нещата тук ".

" Ситуацията в България не е толкоз нападателна като в Португалия. До през вчерашния ден имахме към 200 случая. Затова не е толкоз зле като в Португалия. Тук незабавно като схванаха, че имат случаи, бяха доста нападателни с ограниченията и незабавно започнаха да затварят граници и обществени места. Може би поради тези ограничения, доста по-драстични и бързи, епидемията не се популяризира. От дребното неща, които можем да вършим без позволение е отиване на пазар и до аптека. Но заобикаляме да излизаме. Вече не разрешиха и излизането от София. Ако желаеме да излезем от София, би трябвало да създадем декларация, в която да има претекст. Ако е единствено за разходка, не може.

" Честно казано, за равнището на активност върша максимума, с цел да симулирам по някакъв метод същинската подготовка и доближавам до натовареността, нужна за мач или всекидневна подготовка. Най-много ми липсва насладата в съблекалнята. Да съм с сътрудниците, да си вършим майтапи, тъй като за останалото имам доста плодовито въображение и мога да скалъпвам тренировките ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР