Полузащитникът на испанския национален отбор Родриго Касканте - Родри вероятно

...
Полузащитникът на испанския национален отбор Родриго Касканте - Родри вероятно
Коментари Харесай

Родри: Чака ни важен мач срещу Шотландия

Полузащитникът на испанския народен тим Родриго Касканте - Родри евентуално ще се изправи против познати противници от клубния футбол по време на гостуването на Испания на Шотландия в Глазгоу довечера в квалификациите за Евро 2024. Родри е състезател на Манчестър Сити, до момента в който шотландските национали Скот Мактоминей и Джон Макгин са състезатели надлежно на Манчестър Юнайтед и Астън Вила.

" Познавам ги добре, несъмнено. Те са чудесни футболисти, мощни физически ", съобщи Родри, представен от организация ДПА.
 Барселона няма пари за Родри
Барселона няма пари за Родри

Разочарование за Шави

" Мисля, че са значима част от националния тим на страната си, имат опит от огромните мачове, които се играят във Висшата лига. Със Скот имаме огромно съревнование от дербито на Манчестър, несъмнено ", добави испанският футболист.

" И двамата са положителни футболисти. Но ние не се концентрираме толкоз върху характерностите, а по какъв начин да се оправим като тим. Познавам играчите на Шотландия. Имат някои огромни имена и добър тим. Наясно сме с това, само че ще опитаме да се концентрираме върху себе си и нашата игра. Чака ни значим мач и желаеме да спечелим, с цел да съберем 6 точки от двата най-хубави тима в групата - Шотландия и Норвегия ", сподели още 26-годишният Родри.

" Стадионът ще бъде цялостен, а това ще е хубаво да всички футболисти ", добави испанецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР