Полузащитникът на Бруно Гимараеш се подготвя да премине медицински прегледи

...
Полузащитникът на Бруно Гимараеш се подготвя да премине медицински прегледи
Коментари Харесай

Нюкасъл форсира трансфер - дава 30 млн. за национал на Бразилия

Полузащитникът на Бруно Гимараеш се приготвя да премине медицински прегледи в Еквадор, след което да бъде официализиран прехвърлянето на бразилския полузащитник в Нюкасъл Юнайтед. Най-богатият клуб в света, който бе добит от саудитски консорциум в края на 2021-а година, ще се раздели с 30 милиона английски лири, с цел да си подсигури услугите на звездата на френския клуб.
24-годишният Гимараеш бе спряган за прекосяване в редица европейски грандове последните седмици, като Арсенал и Ювентус бяха спрягани за договорка, само че Нюкасъл форсира оферта за футболиста и по всичко проличава, че той ще продължи кариерата си в северна Англия.
Според The Athletic Гимараеш ще премине в околните часове медицински прегледи в Еквадор, където е с националния тим на Бразилия, след което ще парафира договор с опашкаря в Премиър лийг.
Халфът има шест асистенции в 25 мача за Лион през този сезон, а общо е изиграл 71 мача за французите след прекосяването му на „ Групама “ от Атлетико Параненсе. Бразилският халф ще бъде основна фигура в тима на Еди Хау, като ще би трябвало да помогне на „ джордитата “ да се спасят през този сезон във Висшата лига.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР