Полузащитникът на Барселона Френки де Йонг ще бъде в стартовия

...
Полузащитникът на Барселона Френки де Йонг ще бъде в стартовия
Коментари Харесай

Френки де Йонг: Новият формат на ШЛ дава предимство на по-скромните отбори

Полузащитникът на Барселона Френки де Йонг ще бъде в стартовия състав за съботния мач с Наполи от 1/8-финалите в Шампионската лига. Първата среща завърши при 1:1, а в този момент Кике Сетиен ще би трябвало да се оправя без осъдените Серхио Бускетс и Артуро Видал. " Готов съм за мача против Наполи. Ще ни липсват Бускетс и Видал, тъй като са страхотни футболисти, само че имаме играчи, с които да се оправим ", показа нидерланецът.

" За четири мача можем да спечелим Шампионската лига. Този нов формат е специфичен, само че също по този начин дава преимущество на по-скромните тимове, тъй като в един мач е по-лесно да изненадаш по-голям тим. Убеден съм, че ще продължим в идващия кръг. Енергията в тима е доста позитивна. Почивката пристигна добре, с цел да презаредим батериите ", сподели още Де Йонг.

Според каталунските медии Кике Сетиен се е отказал от концепцията за 3-5-2 против Наполи, откакто не му е харерсало по какъв начин наподобява отборът по време на последната инспекция. Барса ще играе в 4-3-1-2 със Сержи Роберто, Иван Ракитич и Де Йонг в средата, а напред Луис Суарес и Антоан Гризман, подкрепени от Лионел Меси. Шампионска Лига 1/8 кръг, събота 8 август  Барселона 22:00предстои  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР