Полузащитникът на английския Лийдс Юнайтед и един от лидерите на

...
Полузащитникът на английския Лийдс Юнайтед и един от лидерите на
Коментари Харесай

Илия Груев ще мине резонанс след травмата с Азербайджан

Полузащитникът на британския Лийдс Юнайтед и един от водачите на българския народен тим по футбол Илия Груев се прибра в София от шампионата в Баку с травма. Това стана преди почивката на вчерашната среща с Азербайджан (1:1), а в паузата сред двете полувремена селекционерът Илиан Илиев го размени с Патрик-Габриел Галчев.

Травмата на 23-годишния Груев е на глезена на левия крайник. Тя става в миг, когато той овладя топката при единоборство в центъра, само че стъпи изкривено. И тъкмо в този момент състезател на домакините се свлече върху огъналия се гален.

Според първичния обзор на лекаря на националите доктор Здравко Тарълов, контузията не е сериозна. Но с цел да бъде конкретизирана точната обстановка и да бъде предписано лекуването, на следващия ден футболистът на Лийдс ще се подложи на обзор с ядрено-магнитен резонанс.

България се завърна през днешния ден от лагера в Азербайджан с триумф над Танзания (1:0) и неуреден мач с домакините, а други играчи с проблеми в отбора няма. Виктор Попов имаше недоволства в аддуктора след срещата с африканците, само че към този момент с него всичко е наред и той ще се включи пълноценно в тренировките на клубния си отбор Черно море (Варна).

С тима в София не се върнаха двама от фланговите нападатели. Георги Русев и Мартин Минчев през Истанбул се прибраха надлежно в Сион и Ризеспор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР