Полузащитникът на Англия Джордан Хендерсън вярва, че този отбор на

...
Полузащитникът на Англия Джордан Хендерсън вярва, че този отбор на
Коментари Харесай

Джордан Хендерсън: Гордеем се с представянето си

Полузащитникът на Англия Джордан Хендерсън има вяра, че този тим на “Трите лъва” го чака ярко бъдеще. Той съобщи, че е отчаян от загубата от Хърватия 1:2 на полуфиналите на Световното състезание по футбол в Русия, само че че той и съотборниците му се усещат горди с представянето си.

" Аз се усещам добре, само че това е един доста прочувствен миг и е мъчно да приемем провалянето. Турнирът мина почтено за нас, ние се гордеем с нашия тим. Да, ние не успяхме да стигнем до финала, само че всички натрупахме скъп опит. Имаме млад тим. Надявам се, че ни чака положително бъдеще с тези футболисти.

Бяхме доста покрай успеха и създадохме положителни шансове. През второто полувреме хърватите оказват напън върху нас, само че ние не трябваше да пропущаме втория гол в продълженията. Това бе един страховит мач, а в този момент сме разочаровани, само че се надяваме, че в бъдеще този опит ще ни бъде потребен ", съобщи Джордан Хендерсън. Мондиал 2018 1/2 кръг, сряда 11 юли  Хърватия 2:1краен резулат  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР