Полузащитникът Кристиан Ериксен вкара прекрасен гол за Дания при завръщането

...
Полузащитникът Кристиан Ериксен вкара прекрасен гол за Дания при завръщането
Коментари Харесай

Ериксен обра овациите на Паркен! Дания вкара три на Сърбия

Полузащитникът Кристиан Ериксен вкара прелестен гол за Дания при завръщането си на стадион Паркен в Копенхаген, а Дания се разправи със Сърбия с 3:0 в надзорен мач на два от финалистите на Мондиал 2022. Ериксен, който предходната година получи сърдечна аритмия и изпадна в безсъзнание по време на мача от Европейското състезание против Финландия, действително се върна на стадиона, където се случи този случай.

30-годишният плеймейкър, който възобнови кариерата си и към този момент играе за британския Брентфорд, вкара с техничен удар в 57-ата минута, изпращайки топката до близката греда в противоположната част на терена, където се случи нещастието. За него обаче нещата се подреждат повече от добре, защото вкара с първото си допиране и в контролата с Нидерландия в събота. Датчаните обаче паднаха с 2:4 в Амстердам.

Левият защитник Йоахим Меле, който е един от най-актуалните играчи на тази позиция в Европа, откри за Дания в 15-ата минута. Йеспер Линдстрьом повиши на 2:0 в 53-ата след нова добра датска офанзива по левия фланг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР