Полузащитникът Френки де Йонг определи съдийството на четвъртфинала на Нидерландия

...
Полузащитникът Френки де Йонг определи съдийството на четвъртфинала на Нидерландия
Коментари Харесай

И нидерландците бесни: Меси повлия на съдията

Полузащитникът Френки де Йонг дефинира съдийството на четвъртфинала на Нидерландия против Аржентина (2:2, 3:4 след дузпи) на Мондиал 2022 като " скандално ", потвърждавайки, че реферът Антонио Матео Лаос е бил повлиян от Лионел Меси. 
 ФИФА стартира следствие против Аржентина и Нидерландия ФИФА стартира следствие против Аржентина и Нидерландия
Нидерландия стигна до удивително връщане в дуела от 0:2 до 2:2, с цел да се стигне до продължения и дузпи. Лаос беше подложен на критика за представянето си, откакто сподели 15 жълти картона по време на мача. Капитанът на Аржентина Меси сподели, че Лаос не се е „ справил със задачата си “, а някогашният му съотборник в Барселона Де Йонг е на мнение, че наличието на аржентинската звезда на терена е асъдействало за това. 
 Аржентина профука задатък от два гола, само че победи при дузпите против Нидерландия Аржентина профука задатък от два гола, само че победи при дузпите против Нидерландия
„ Когато изтече постоянното игрово време, всички играчи на Аржентина отидоха при него и от този момент нататък той свиреше единствено за тях. Обувката на Юриен Тимбер беше изритана, само че по-късно той свири за фал против нас. Люк де Йонг просто печели естествен въздушен дуел и той свири фал, те ритат топката към нашата пейка, а той не се интересува. Меси поема топката с ръка, той подминава обстановката. Беше в действителност абсурден. Лаос е добър човек, добър арбитър. Но този път държанието му беше безразсъдно. Мисля, че равнището му падна в продължението. Възможно е величието на Лионел Меси да е оказало въздействие върху това. Не е виновността на съдията, само че се отрази на играта “, съобщи Френки де Йонг. 
 Фернандеш: Не ме интересува дали ще дадат трофея на Аржентина! Ща кажа какво мисля и ще им го н*****м Фернандеш: Не ме интересува дали ще дадат трофея на Аржентина! Ща кажа какво мисля и ще им го н*****м
Само Испания, на четири пъти, има повече провали на дузпи на Световното състезание от Нидерландия, една победа, три загуби, до момента в който Аржентина е надделявала с точните удари на шампионата по-често от всеки различен тим с пет триумфа и едно отпадане. Начинът на провалянето на Нидерландия остави Де Йонг шокиран, като полузащитникът разкри, че е бил уверен, че те ще вдигнат трофея: " Бях уверен, че ще спечелим, когато изравнихме. Вярвах до последно, че ще станем международни първенци ".
 Пепе: Недопустимо е, напряко да дават купата на Аржентина Пепе: Недопустимо е, напряко да дават купата на Аржентина
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР