Полузащитникът Аарън Рамзи бе включен в разширения отбор на Уелс

...
Полузащитникът Аарън Рамзи бе включен в разширения отбор на Уелс
Коментари Харесай

Опитен полузащитник попадна в групата на Уелс за плейофите за участие на Евро 2024

Полузащитникът Аарън Рамзи бе включен в разширения тим на Уелс за плейофните мачове за присъединяване на европейското състезание, макар че не е стартирал дуел от близо шест месеца, заяви организация ДПА. Халфът получи травма в коляното през септември и възобновяване му продължи до февруари.

Първите мачове на Рамзи бяха за клубно равнище, само че той получи болки в прасеца и се наложи да вземе спомагателна отмора.

Уелс играе с Финландия на полуфиналите за присъединяване на Евро 2024. Двубоят е плануван за 21 март, а при победа Рамзи и компания ще играят против Естония или Полша. Един от тези четири тима ще си завоюва място на еврофиналите.

" Всичко се развива добре и се надявам до идната седмица да мога да играя. Оптимист съм. Плейофите вкъщи са доста значими за нас, така като искаме да продължим с сполучливото ни показване от последните четири шампионата. В днешно време упованията към нас са да се класираме на тези шампионати ", сподели той за Sky Sports.

В състава на Уелс се завръщат още Адам Дейвис, Чарли Савидж, Дилан Левит, Джош Лоу, Раби Матондо, Рубин Колуил и Уес Бърнс. Лоу ще замести Том Локиър, който игра в последната евроквалификация против Турция през ноември. Защитникът обаче получи сърдечен удар по време на мача на Лутън против Борнемут през декември.
 Аарън Рамзи ще продължи контракта си с Ница
Аарън Рамзи ще продължи контракта си с Ница

Има 23 мача от началото на сезона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР