Полугола булка на фона на храм-паметника Александър Невски скандализира социалните

...
Полугола булка на фона на храм-паметника Александър Невски скандализира социалните
Коментари Харесай

Голям обрат с полуголата кака с жартиери пред Александър Невски

Полугола младоженка на фона на храм-паметника " Александър Невски " скандализира обществените мрежи. Оказа се, че разсъблеченото момиче в действителност взе участие в музикален клип. В основните функции: " Мис Плеймейт " 2018 Жанета Осипова и режисьорът Георги Георгиев - Готи. " Всичко се случи непринудено. Нямахме съответна концепция за клипа. Моето събличане е отвън храма и недоумявам за какво недоволството непрестанно пораства ", разяснява за Bulgaria ON AIR Жанета Осипова.

Режисьорът Георги Георгиев изясни, че е правил доста други съществени планове като документалния филм " Осмото знамение ", само че тогава нито една медия не била заинтригувана.  " Явно това е методът някой да ти обърне внимание. " Правиш ме крейзи " е едно дискотечно парче. Песен, в която желаеме да покажем една красива дама, която ме прави " крейзи " и това е в основата на нещата ", разяснява той.

Според " Мис Плеймейт " 2018 за изкуството няма граници. Тя беше безапелационна, че не се тормози и не се срами от това, което е направила и не счита голотата за нещо неестествено. Двамата споделиха, че има доста мнения, само че не са единствено негативни, а има и доста позитивни. До края на седмицата клипът се чака да бъде подготвен. На финала Георгиев добави, че това е единствено част от плана и занапред ще се случват доста неща.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР