Получихме молба от мароканското правителство за екстрадация на мароканеца Науфал

...
Получихме молба от мароканското правителство за екстрадация на мароканеца Науфал
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Мароканското правителство иска да екстрадираме Науфал Рашид Захри


Получихме молба от мароканското държавно управление за екстрадация на мароканеца Науфал Рашид Захри. Те го търсят тъкмо за това, тъй като има връзки с Ислямска страна. Това съобщи в ефира на bTV Валентин Радев, министър на вътрешните работи. "Kолегите oт Мароко настояват, че е рисков и има специфични познания. Бил е едно от доверените лица в ИДИЛ ", добави той.

Радев посочи, че интервенцията по залавянето е била много сполучлива. "Ние знаехме кой е, никой различен не знаеше, по този начин се вършат интервенциите. Той е платил забележителна сума, с цел да влезе в страната, знае какво заплаща и за какво ", сподели той.

"Хвърляме огромни старания, с цел да има нулев напън върху границата. Съоръжението по границата е направено, с цел да не се минава. Тези, които минават, ние съзнателно не ги хващаме, а ги наблюдаваме. Това е по този начин, тъй като желаеме да хванем каналджиите, тъй като другояче след това има последваща група и така нататък Ние преминаващите ги наблюдаваме и ги виждаме с термовизии, изключително нощно време, на огромно разстояние. После се обаждаме на турските сътрудници ", добави министърът.

Запитан за екшъна в Ихтиман, Радев сподели: "Върху служителите на реда има проявена експанзия. Няма да позволим такова нещо. Полицаят, отивайки на такава интервенция, би трябвало да е доста квалифициран и да знае по кое време, по какъв начин и какво да направи. Дори, в случай че се наложи да стреля, да знае по какъв метод. Ако той не го знае това и има съмнение, може да бъде ударен. Смятам, че множеството са готови, има образования, само че очевидно тези не бяха. Никой няма право да протяга ръка на държавен чиновник, още повече на служител на реда ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР