„Получих спортна травма. Боли ме основно кръста. Вече десетина дена

...
„Получих спортна травма. Боли ме основно кръста. Вече десетина дена
Коментари Харесай

Сензационно: Марешки обяви, че вдига сватба, докато говори за мистериозната си контузия!

„ Получих спортна контузия. Боли ме главно кръста. Вече десетина дни се церя “. Това съобщи водачът на „ Воля “ Веселин Марешки във връзка информацията от последните дни, че е липсващ от Народното събрание поради мистериозна травма.

Депутатът посочи, че случаят, който е претъпял, се е случил до момента в който тренира на брега на морето.

„ Това е спортна контузия. Доста ме болеше, към този момент не толкоз, само че съм мъчно преносим “, показа още лидеът на „ Воля “.

„ Слава Богу, че към този момент има доста медикаменти, а не каквото беше преди време. Спомням си по какъв начин родителите ми месеци наред страдаха от неприятни болки. Сега за десетина дни се оправих “, показа Марешки.

Депутатът, който е родом от Варна, разкри и много неща за живота си и майка му Веска: „ Роден съм в барека. Пеене, свирене и спорта са занимания на майка ми, които съм наследил. Тя е била оскъдно сираче, омъжило се на 16 години. Тръгнала е от едно ателие, с цел да стигне през днешния ден до една от най-известните дизайнерки у нас. По през целия ден чувах тракането на шевната й машина, на която шиеше дреха за по два лв., с цел да може да преживеем със сестра ми “.



Лидерът на „ Воля “ бе помолен да разяснява сватбата на щерката на Красимир Каракачанов, само че изненадващо Марешки заяви супер вест: „ И аз сготвям женитба. Ще омъжа щерка си Александрина идващия понеделник. Пожелавам и да е жива и здрава и доста триумфи “.

Гордият татко разгласи, че значимото мероприятие ще е във Врана.

„ Давам я на обикновено, непретенциозно и обичайно момче от града. Той е извънредно непретенциозен. Дали ми харесва момчето или не – няма значение. Тя ще си носи кръста, не й се греша. Семейството му има дребен сервиз за коли и той оказва помощ там. Ние не сме от вида – ние сме богати и търсим богати фамилии. Детето ми е непретенциозно и си кани дребен кръг другари “, разясни водачът на „ Воля “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР