Получих покана от президента да бъда отново министър на икономиката.

...
Получих покана от президента да бъда отново министър на икономиката.
Коментари Харесай

Кирил Петков официално влиза в политиката. ``Проектът ни не е партия на президента`` |

Получих покана от президента да бъда още веднъж министър на стопанската система. Но взехме решение да продължим да работим по-дългосрочно за смяната. Ще бъдем участници в идващите избори, съобщи досегашният длъжностен министър на стопанската система Кирил Петков, като съобщи поста на наследничката си Даниела Везиева. 

Даваме си сметка, че времето, което остава до идващите избори, е прекомерно малко, с цел да записваме партия. Още не сме взели решение по какъв начин ще се явим, само че хората, които са към нас, ще са сполучливи. Нивото им на честност би трябвало да бъде доказуемо, не на думи, а с дейности - да вземем за пример за произхода на парите им, изясни Петков. 

Ще забележим сред всички вероятни разновидности кой е най-хубавият. Ако това беше инженерен план на някой, в този момент щеше да има партия, на която ние да скочим, безапелационен бе той. 

Като видяхме какво сме свършили за 4 месеца, си казахме - можем ли да жертваме още 4 години. Всички близки ни поддържаха, описа Петков. 

Ще желаеме да съберем всички честни хора, с които да продължим напред. Това няма да е по-никакъв метод президентска партия, поддържаме Румен Радев, само че това не е неговата партия, безапелационен бе Петков. 

По думите му новият план не може да се дефинира като десен или ляв: Искаме с десни средства да реализираме леви цели, изясни Петков. 

Условието към формацията-ракетоносител е едно - доверете ни се, видяхте какво направихме за 4 месеца. Включително и към Екогласност, удостовери думите на водача Емил Георгиев от през вчерашния ден Кирил Петков. 

От думите му стана ясно, че служебният министър на образованието не се е включил към плана в този момент, поради старта на образователната година в изискванията на пардемия. Николай Денков е неповторим човек, похвали го Кирил Петков. 

Всякакви хора вървят по терена и приказват с всички от наше име, не им вярвайте. Ако някой ви желае пари за новата групировка, не му давайте. Всички, които брокерстват политически сега, не са оторизирани от нас, акцентира Петков. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР