Получих конкретна информация относно случая с пейджърите, избухнали на 17

...
Получих конкретна информация относно случая с пейджърите, избухнали на 17
Коментари Харесай

В продажбата на пейджърите на Хизбула са участвали дружества, рег...

„ Получих съответна информация по отношение на случая с пейджърите, избухнали на 17 и 18 септември в Ливан и Сирия. Държавните секрети служби приготвиха отчет за съвещанието на комисията и по този начин дадоха отговор да въпросите, които бяха повдигнати към тези пейджъри “, написа той.

„ Зад производството, покупката и продажбата им седи мрежа, съдържаща няколко компании. Пейджърите не са създадени в Унгария и продуктите в никакъв случай не са били в Унгария. В продажбата на пейджърите са взели участие сдружения, регистрирани в Унгария и България. Тези сдружения са работили единствено като медиатори, евентуално с цел да прикрият същинския генезис. “, написа още Золтан.

Според информацията, с който той разполага, тези пейджъри са „ достигнали до потребителите по маршрута Тайван-Хонконг-Ливан “.

 

„ A съгласно информацията, получена от Комисията за национална сигурност, Унгария и унгарските секрети служби нямат нищо общо със събитията “, безапелационен е той.

От написаното излиза наяве, че Службата за конституционна отбрана ще продължи с следствието с поддръжката на интернационалните сътрудници.

 

„ Не са открити рискови фактори, въз основа на които да се постанова повишение на равнището на отбрана при терористична опасност в Унгария “, приключва той обявата си във Facebook.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР