Получен СМС със заплаха срещу Каримански от ИТН разтърси коалицията.Още

...
Получен СМС със заплаха срещу Каримански от ИТН разтърси коалицията.Още
Коментари Харесай

МВР работи по заплахата срещу Каримански от снощи

Получен СМС със опасност против Каримански от Има Такъв Народ раздруса обединението.

Още нощес Министерство на вътрешните работи стартира да работи по проблема за опасността против Любомир Каримански. Лично се обадих на вътрешния министър Бойко Рашков и на Пламен Тончев на най-високо равнище на ДАНС и разпоредих всичко да се направи от службите, с цел да се откри кой е изпратил този СМС. Поставих го като най-голям приоритет, обадих се и на господин Каримански и го уверих, че цялата българска страна е против този, който си е разрешил такова деяние.

Това съобщи министър-председателят Кирил Петков пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

" Коалицията е комплицирана конструкция, само че всичките проблеми, които сме имали, сме ги разрешавали. Въпросът е на диалози ", разяснява той съдружните търкания.

Министър-председателят се съгласи с думите на депутата от Има Такъв Народ Тошко Йорданов, че опасност против Каримански съставлява " мутренски похвати ". Той отхвърли това да идва от другия претендент за поста на Българска народна банка - Андрей Гюров от " Продължаваме Промяната ", само че окачестви опасността като провокация и службите ще се опитат да схванат кой и за какво я прави.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР