Получаването на искрящи прозорци без ивици само за секунди никога

...
Получаването на искрящи прозорци без ивици само за секунди никога
Коментари Харесай

Получете прозорци без ивици за секунди с две натурални кухненски съставки

Получаването на искрящи прозорци без линии единствено за секунди в никакъв случай не би трябвало да ви коства цената на Земята - с две натурални кухненски съставки повече от справяне с работата.

Тъй като рецесията с разноските за живот продължава да удря всичките ни джобове, извънредно време е да се откажем от скъпите почистващи препарати и мощните химикали за по-екологосъобразно и щадящо портфейла решение, споделя Дани Сталман от Plan It Windows.

Той споделя: „ Ние сме огромни бранители на потреблението на естествени съставки, по-специално примес от вода и оцет. Тази елементарна, само че ефикасна примес може да преобрази вашите прозорци, оставяйки ги без линии за секунди. Не става дума единствено за прозрачността на стъклото, само че и за цялостното здраве и бляскавост на вашата домашна среда. “

Дани добави, че ключът към постигането на безупречни прозорци без петна се крие в простотата на такива естествени съставки, с 50/50 разтвор на вода и оцет, доказващ същинска смяна в играта при почистването на прозорци.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР