Получава се бронирана армада от над 1000 танка, която несъмнено

...
Получава се бронирана армада от над 1000 танка, която несъмнено
Коментари Харесай

Ятаган в гърба: 370 турски танка отиват в украиската армия срещу ...

Получава се бронирана армада от над 1000 танка, която безспорно ще се отрази удобно на боеспособността на украинската войска, разясняват новината специалисти.

 

Информацията предизвика мълниеносна реакция в проправителствените съветски медии, които заподозряха скришен скрит план на Лондон с Анкара против Москва. Появиха се и мнения, че Владимир Путин не бил мощно раздразнен от обстоятелството, че турският президент Ердоган зад тила му въоръжава украинците и влиза в сговор с Лондон и Вашингтон. Путин бил ядосан и поради това, че тайните служби на Кремъл с огромно забавяне научили за сделката за танковете и Лавров е изглеждал презрян (наистина по този начин изглеждаше...) на срещата на ОССЕ, заплашвайки Молдова, която била на прага да се трансформира във втора Украйна, без да знае, че през това време Турция забива ятаган в гърба  на сякаш другарска Русия.

 

Танковете М48 и М60 са осъвременени няколко пъти, като за последно са били подсилени и преоборудвани с нов клас оръжия и оръдия от израелска военна компания Israel Military Industries.

 

Припомняме, че още през втората половина на 2022 година Турската компания, производител на безпилотни летателни апарати „ Байкар “ реши да подари на Украйна дроновете " Байрактар ". Парите за тяхното закупуване от дарителска акция в поддръжка на украинската войска, само че от " Байкар "  отказаха да одобряват събраната сума. От компанията настояха набраните средства в границите на акцията да бъдат предоставени на украинската войска и за украински деца. Това бе следващото подаяние на турския производител за Киев. Информацията, че президента Ердоган е знаел авансово за предоставените безплатно турски дронове за Киев вбеси съветското управление, което реагира остро против даренията. На среща с Путин обаче Ердоган съобщи, че никой не може да споделя на Анкара какво да прави и какво не.

 

Освен това Турция остро предизвести Русия да спре със заканите във връзка с корабоплаването в Черно море, тъй като може да се стигне до преден конфликт, в който Москва щяла да претърпи цялостен неуспех.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР