Полското министерство на правосъдието предложи пълна забрана за осиновяване на

...
Полското министерство на правосъдието предложи пълна забрана за осиновяване на
Коментари Харесай

Полша иска да забрани осиновяването на деца от еднополови двойки

Полското министерство на правораздаването предложи цялостна възбрана за осиновяване на деца от еднополови двойки в страната, обявиха на конференция чиновници на министерството, представени от ДПА.

" Уважавайки правата на хората с нетрадиционна полова ориентировка би трябвало постоянно да помним висшата полезност, каквато е добруването на децата ", се показва в изказване на министерството.

Целта на препоръчаното законодателство е да обезпечи на децата семейство, " където да бъдат заобиколени от обич и грижа, които да подсигуряват вярно развиване и развъждане ", гласи изказването.

Предложената законодателна смяна би трябвало също да затвори малка врата в законите, която не не разрешава изцяло осиновяването от лице, което е по отношение на сътрудник от същия пол, сподели по време на конференцията държавният министър Михал Войчик.

Служителите на министерството показаха главните положения на предлагането, само че проектозаконът към момента не е импортиран в Народното събрание.

Полша не признава еднополовите бракове или общуване, а конституцията на страната дефинира брака като съюз сред мъж и жена.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР