Полският президент Анджей Дуда подписа закон за укрепване на газовата

...
Полският президент Анджей Дуда подписа закон за укрепване на газовата
Коментари Харесай

Полша залага на газовата сигурност

Полският президент Анджей Дуда подписа закон за подсилване на газовата сигурност на страната " във връзка със обстановката на газовия пазар ". Това заяви пресслужбата на полския водач.

" Президентът на Република Полша Анджей Дуда подписа закон от 5 август 2022 година за изменение на някои законодателни актове по отношение на укрепването на газовата сигурност на страната във връзка със обстановката на газовия пазар ", се споделя в изказването.
 Полша също обмисля да ограничи визите за руснаци
Полша също обмисля да ограничи визите за руснаци

Това ще включва и преустановяване на действието на Договора за улеснено издаване на визи за съветски жители

На 11 август Марек Йозефиак от " Грийнпийс " - Полша съобщи пред предаването " Онет Рано ", че Полша ще има задоволително газ до декември 2022 година, а по-късно страната ще се сблъска с 40% недостиг. Според него държавното управление твърди, че страната ще разполага с задоволително гориво за цялата зима. Органът за наблюдаване на околната среда реши да ревизира това и откри, че още през декември в Полша може да има 40% дефицит на газ.

В същото време полското издание Onet.pl написа, че всички уверения на полското държавно управление за задоволителни ресурси от газ за зимата са се оказали неистина, защото гориво ще има единствено до декември.
 Полша подлага на критика Европейски Съюз за геополитическия му сън за Русия
Полша подлага на критика Европейски Съюз за геополитическия му сън за Русия

Моравецки: Пренебрегваха предизвестията на Полша, демоните от 19-ти и 20-ти век са възродени в Русия

Според създателите на публикацията, даже Полша да желае да възвърне изчезналите ресурси, тя няма да може да го направи, защото към този момент има доста искащи, които са чакат на дълга опашка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР