Полският президент Анджей Дуда благодари на американския си колега Доналд

...
Полският президент Анджей Дуда благодари на американския си колега Доналд
Коментари Харесай

Полският президент благодари на Тръмп за борбата с "фалшивите новини"

Полският президент Анджей Дуда благодари на американския си сътрудник Доналд Тръмп, че се бори против "фалшивите вести " и сподели, че страната му също изпитва "от първа ръка " силата им, съобщи Асошиейтед прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Дуда благодари на Тръмп на британски в "Туитър " през вчерашния ден, ден откакто американският водач огласи носителите на своите "награди за подправени вести ".

Тръмп "подчерта още веднъж силата на подправените вести. Благодаря Ви. Трябва да продължим да се борим с това събитие. Полша изпитва от първа ръка силата на подправените вести. Много европейски и даже американски представители образуват мненията си за Полша въз основа на неспирния поток от подправени вести ", съобщи Дуда.

Една от "наградите " на Тръмп бе присъдена на сп. "Нюзуик ", по тази причина че е написало, че брачната половинка на Дуда, Агата Корнхаузер-Дуда, не се е ръкувала с Тръмп по време на визитата му във Варшава през лятото.

Тогава тя в действителност не пое незабавно подадената ръка от Тръмп, а първо се ръкува с първата дама Мелания, след което се ръкува и с президента.

Критици споделят, че нападките на Тръмп против това, което назовава "фалшиви вести ", са офанзиви против медиите, които окуражават властнически водачи по целия свят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР