Полският полузащитник Якуб Пьотровски определено е най-важната фигура в Лудогорец

...
Полският полузащитник Якуб Пьотровски определено е най-важната фигура в Лудогорец
Коментари Харесай

Якуб Пьотровски: Уверен съм, защото в Лудогорец ми се получават нещата

Полският полузащитник Якуб Пьотровски несъмнено е най-важната фигура в Лудогорец сега. Той се разписа два пъти при на 21-и септември, само че освен това беше моментът му тази есен. Пьотровски вкара още голове, работи доста в средата на терена и неслучайно беше извикан в националния тим на своята страна.

Двубоят на стадион " Антон Малатински " е от 22:00 часа българско време.

" Очаквам доста по-различен мач от първия против този противник. Но те играят вкъщи, тъй че евентуално ще бъдат по-труден съперник, по-агресивни. Но аз мисля, че ние към този момент сме наясно с това и сме подготвени за утрешния мач за всяка обстановка, която се появи на терена. Що се отнася до мене - да, убеден съм. Но освен тъй като имам положителни мачове с националния тим, а и тъй като към този момент в Лудогорец ми се получават нещата ", показа той на конференцията преди срещата.

Пьотровски вкара много голове през този сезон, само че по-важното е, че някои от тях бяха решаващи и с тежест за точки. Въпросът към него беше какво тъкмо се е трансформирало, с цел да се стигне до това малко по-различно лице.

" В някои мачове просто играя малко по-високо в постройката на халфовата линия. Ще забележим на следващия ден, само че до момента просто оползотворих моите шансове, които ми се откриха. Разбира се, имах и няколко пропуща, които не биваше да се пропущат. Но по-скоро намирам вярното време и се намирам на вярното място в наказателното поле. Стрелям добре също по този начин и отвън огромното наказателно поле, когато ми се отвори опция. Това са нещата, които са се трансформирали ", приключи полякът.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР