Полският полузащитник на Лудогорец (Разград) Якоб Пьотровски беше много радостен

...
Полският полузащитник на Лудогорец (Разград) Якоб Пьотровски беше много радостен
Коментари Харесай

Якоб Пьотровски: Щастлив съм, че помогнах на отбора, щастлив съм и защото за първи път в живота си вкарвам два гола в една среща

Полският полузащитник на Лудогорец (Разград) Якоб Пьотровски беше доста щастлив от триумфа на отбора с 5:1 над Астана (Казахстан). На първо място тъй като двете попадения, които вкара, се помогнали тимът да се класират за плейофния кръг на шампионата, където българският първенец среща Аякс, само че и тъй като за първи път в живота си бележи два гола в един мач.

" Много съм благополучен, че помогнах на тима да премине в идващия кръг на шампионата Лига Европа. И също по този начин съм благополучен, тъй като за първи път в живота си въвеждам два гола в една среща. Но по-важното е, че помогнах ", разяснява Пьотровски.



На въпрос какво се е трансформирало след почивката, той отговори: " Имам чувството, че контролирахме събитията на терена и през първото полувреме. Те направиха едно центриране и ни вкараха гол. Странно е след подобен процес да е 1:1. В общи линии демонстрираха 100-процентова успеваемост. В последна сметка през второто полувреме подредихме състава си вярно в последната третина от терена и демонстрирахме самочувствие, което отговори на играта ни и демонстрирахме голова успеваемост. Вкарахме две ранни попадения, доста бързи през втората част и това ни оказа помощ. Но бяхме наясно през цялото време, че няма да става по-лесно за нас и мачът няма да ни бъде по никакъв начин обикновен. Като цяло имахме надзор и то се усещаше, тъй че справедливо победихме ".

Как той се настройва за мача с Аякс и дали го чака с неспокойствие?

" Ако питате мен, аз щях да си избера да играем с някой по-слаб противник. Но ще би трябвало да покажем най-хубавото от себе си, да играем по най-хубавия вероятен метод. Изправяме се против доста огромно име. И в действителност това ще бъде страховит опит за нас, за целия тим ", приключи Пьотровски.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР