Полският първодивизионен Заглебие(Сосновиец) ще бъде последен противник на Хебър в

...
Полският първодивизионен Заглебие(Сосновиец) ще бъде последен противник на Хебър в
Коментари Харесай

Хебър среща поляци в последната си контрола от лагера в Турц...

Полският първодивизионен Заглебие(Сосновиец) ще бъде финален съперник на Хебър в контролите на пазарджиклии от започващия след седмица лагер в Турция, оповестиха от щаба на „ зелените”. Проверката с поляците ще се играе на 2-ри февруари в Белек, Анталия. Преди тази контрола момчетата на Николай Митов ще срещнат поредно на турска земя съветският първодивизионен Kраснодар II(22.01), елитният ФК Дукаджини от косовския град Клини(26.01) и още веднъж руснаци, в лицето на Ротор Волгоград(29.01). Преди лагера в южната ни съседка хебърци ще изиграят спаринг със столичния Славия(13.01), а след завръщането си в Пазарджик ще завършат серията от контролни дуел в зимната си подготовка с тест против Локомотив в Пловдив(12.02).



Междувременно нощес футболистите на Хебър се събраха за първи път в цялостен състав, откакто в предните 3 дни упражняваха на групи поради медицинските и функционални прегледи и проби. В заниманието, състояло се на формалния терен на стадион „ Георги Бенковски” взеха присъединяване всички футболисти на отбора, в това число и новите две попълнения Ивайло Найденов(Левски) и Китан Василев(Септември).



След тренировката настроението в съблекалнята бе приповдигнато, защото с почерпка по случай Ивановден се регистрираха цели 7 индивида, празнуващи на светлия ден – футболистите Ивайло Василев, Ивайло Найденов, Ивайло Михайлов, Ивайло Тодоров, Иван Дишков, домакинът Иван Чорлев и физиотерапевтът Иван Василев.

Днес следва последното за седмицата занятие, а в неделя момчетата на Николай Митов ще имат почивен ден.

ВИДЕО ОТ ТРЕНИРОВКАТА НА ХЕБЪР:
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР