Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своя топ модел

...
Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своя топ модел
Коментари Харесай

Genesis пуска нови слушалки - Neon 750 RGB

Полският бранд за гейминг външна страна Genesis анонсира своя топ модел слушалки от серията Neon, направени от първокласни материали, които обезпечават висок комфорт на приложимост и устойчивост.

Neon 750 RGB разполагат с широколентови висококачествени 50-милиметрови представители и впечатляващо RGB осветяване с Prismo резултат. Всепосочният преносим микрофон отстрани шумовете от обкръжението като обезпечава мощен тон, в допълнение усъвършенстван от изострен бас. Слушалките разполагат с дистанционно управление, сложено на кабела, с цел да се поддържа цялостен надзор над звука. То може да се употребява за превключване сред настройките на осветлението, смяна на силата на звука, изключване на микрофона и изключване на цялата подсветка. Включеният в комплекта кейс разрешава комфортното превозване на Neon 750.

Благодарение на елегантната оплетка, кабелите са еластични и в това време устойчиви на механични повреди. Моделът е екипиран с 4-полюсен конектор, който може да бъде разграничен на два 3-пинови благодарение на включения адаптер, който се зарежда през USB кабел. Пълната дължина на текстилно оплетения връв с адаптера е 2,5 метра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР