Полските власти разследват най-малко трима американски военнослужещи за участие в

...
Полските власти разследват най-малко трима американски военнослужещи за участие в
Коментари Харесай

Полша разследва американски военни за побой над зъболекар и синовете му

Полските управляващи проверяват минимум трима американски военнослужещи за присъединяване в побой над ортодонт и двамата му сина в град Сквежина, Западна Полша, оповестява Stars and Stripes, представен от БГНЕС.
Инцидентът е станал в петък и от Въоръжените сили на Съединените щати са дали обещание цялостно подпомагане на проверяващите органи. " Разглеждаме съществено всички сведения за неуместно държание и изцяло спомагаме на полските управляващи за определяне на обстоятелствата, свързани с случая ", съобщи представителят на задачата на НАТО в Познан старши сержант Нейтън Хоскинс.
Според локални медии случаят е провокиран от американските бойци, които късно през нощта са блъскали по врата на апартамент. Зъболекарят и синовете му са излезли от вкъщи си, с цел да опитат да успокоят американците. В последвалата битка тримата полски жители са получили леки пострадвания. Военнослужещите са избягали от мястото на случая, а съседи са извикали спешна помощ.
Американските военни са нормална панорама в редица градове от Западна Полша. Познан, където са ситуирани към 5000 военни от НАТО за противопоставяне на възможна съветска експанзия, се намира на 60 км от град Сквежина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР