Полски тир, натъпкан с недекларирана валута за над 1 млн.

...
Полски тир, натъпкан с недекларирана валута за над 1 млн.
Коментари Харесай

Хванаха тир трезор с контрабндна валута за 1 034 591 лв. на ...

Полски тир, препълнен с недекларирана валута за над 1 млн. лева, е арестуван през вчерашния ден на ​ГКПП Капитан Андреево. 44-годишният водач на камиона е арестуван за 24 часа и следва да бъде притеглен като обвинен. Това оповестиха от Териториалното поделение в Свиленград към Районна прокуратура Хасково.

Товарният автомобил се подредил в 18 ч. на платното за излизане към прилежащия турски пункт Капъкуле. При инспекцията митничарите разкрили в купето $350 891, 229 475 евро и 840 злоти. Кайметата били надиплени на товарния автомобил, в дунапренова възглавница, в камерата на мини ледник и в долап. Намерените пачки са с обща българска равноценност 1 034 591 лв..

" Образувано е бързо произвеждане, че лицето не е изпълнило задължението си, според наредбите на Валутния закон за обявление на парични средства. Те са пренасяни през границата на страната, която е външна на Европейския съюз. Стойността на предмета на закононарушението е в изключително огромни размери. И сега се правят дейности по следствието под надзора ни ", разясниха от държавното обвиняване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР