Полски национал и треньор даряват фланелка и медал за благотворителност.

...
Полски национал и треньор даряват фланелка и медал за благотворителност.
Коментари Харесай

Поляци даряват фланелка и медал за благотворителност

Полски национал и треньор подаряват фланелка и орден за щедрост. Става въпрос за капитана на " Дружина " Карол Клос и помощника на Витал Хайнен Якуб Беднарек , който води отбора в дребния край на Волейболната лига на нациите. " Червено-белите " завоюваха бронзовото отличие след 3:0 гейма над Бразилия.

Първи желанието си разгласи Беднарек. Специалистът заяви за самодейността в Twitter: " Благодаря на полската волейболна федерация, благодаря на Витал Хайнен за този късмет. Всички знаеха какво да вършат и аз се пробвах да не се въвличам и да не трансформирам нищо. Ще даря медала си на фондация „ Герои”*. Мястото му е там, а не на врата ми. Преди две седмици не чаках такова премеждие ".
След като наддаването бе оповестено, доста хора дадоха оферти за суми, в това число президента на Асеко Ресовия (Жешув), публицисти, даже елементарни хора.
Капитанът на " тайфа " Карол Клос последва образеца на треньора и ще подари фланелката си за щедрост, като също я разгласи на търг. " Хей, фондация „ Герои” и Якуб Беднарук, какво мислите? Има ли искащ за моята фланелка от Лигата на нациите? Тази с капитанската лента към този момент не ми би трябвало ", написа Клос в обществените мрежи.

*Фондация " Геори " е организация с нестопанска цел с общественополезна активност във Варшава, която интензивно оказва помощ на децата с рак от 2009 година насам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР