Полша взема мерки да повиши степента на своята противовъздушна отбрана,

...
Полша взема мерки да повиши степента на своята противовъздушна отбрана,
Коментари Харесай

Полският посланик: Полските ПВО системи са на украинската граница

„ Полша взема ограничения да увеличи степента на своята противовъздушна защита, само че сходно злощастие е мъчно да бъде предотвратено. Всяка злополука е изненада ”, сподели той.

„ Голяма роля в следствието на гърмежа в граничното полско село играят и американците. Украинските представители също желаят да знаят какво открихме на терена. Става дума за трагичен случай – украинската Противовъздушна отбрана се пробва да смъкна съветска ракета, която се доближава до огромна електростанция. Изглежда, че бяха две ракети – едната се смъкна, другата доближи Полша и се случи това злощастие ”, сподели дипломатът.

„ Около 10 км от границата на Украинска територия има украинска електростанция. На 6,5 км от границата се случи нещастието. Жертвите са двама мъже. Единият е водач, другият е служащ в склад ”, сподели Мачей Шишмански.

„ Със сигурност ще продължим да поддържаме Украйна, наши танкове се борят в Украйна ”, сподели дипломатът в отговор на питане дали Полша ще продължи да дава военна помощ на Украйна.

Заместваме въоръжението, което дадохме на Украйна – по този начин Шишмански отговори за новите поръчки за въоръжение на Полша. Относно покупката на ново въоръжение за страната си той изясни, че се купува подобен вид въоръжение, което е съпоставимо с наличното, с цел да се избегнат спомагателни разноски. Когато крадецът търси цел, той не нападна слабите звена, стана ясно от думите му във връзка българската сентенция: „ Когато една страна не храни своя войска, ще храни непозната ”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР