Полша със сигурност ще се превърне в един от водещите

...
Коментари Харесай

Endava разширява бизнеса си в България и Полша


„ Полша сигурно ще се трансформира в един от водещите пазари за нашето развиване ”, съобщи Клаудиу Константинеску, районен управител за Централна Европа в Endava
(снимка: Endava)

Британският снабдител на софтуерни услуги Endava, който оперира и с развоен център у нас, уголемява наличието си както в България, по този начин и в Полша.

В края на предходната година Endava разгласи, че след София възнамерява разкриване на нови офиси във Варна, Пловдив и Русе. Два месеца по-късно чиновниците на софтуерната компания в Пловдив и Русе към този момент имат работни пространства и опция да изпитат новия хибриден модел на Endava.
още по темата
Междувременно, Endava основава в Полша център на Гугъл за високи достижения, посредством който ще обслужва европейски клиенти. Центърът ще помогне на други компании да изградят Гугъл Cloud платформи и да трансферират съществуващите си работни натоварвания към облака.

Търсенето на цифрови технологии набъбна експоненциално в международен мащаб, което разрешава на Endava да развива нови центрове и да притегля експерти в районните си екипи. „ Полша сигурно ще се трансформира в един от водещите пазари за нашето развиване ”, разяснява Клаудиу Константинеску, районен управител за Централна Европа в Endava.

Технологичната компания има световно наличие и развойни центрове в Централна Европа и Латинска Америка, както и близки до клиентите офиси в Западна Европа, Обединеното кралство, Съединените щати, Австралия и Сингапур.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР