Полша повиши нивото на бойна готовност на някои военни части

...
Полша повиши нивото на бойна готовност на някои военни части
Коментари Харесай

Полша повиши нивото на бойна готовност, очаква бежанци от Украйна

Полша увеличи равнището на бойна подготвеност на някои военни елементи поради нашествието на Русия в Украйна , заяви през днешния ден министерството на защитата, представено от Ройтерс.

" Днес, по отношение на съветската експанзия, министърът на защитата Мариуш Блашчак реши да увеличи в допълнение равнището на бойна подготвеност на някои елементи от войските за оперативна и териториалната защита ", уточни в изказване министерството.

" Решението за въвеждане на последващо равнище на бойна подготвеност е общоприета процедура при сходни обстановки " добави ведомството.

Полски лечебни заведения приготвят кревати за вероятен банкет на ранени от Украйна след нахлуването на сили на Русия в прилежащата й страна, заяви през днешния ден полското здравно министерство, представено от Ройтерс.

" Полша се приготвя да одобри мигранти от Украйна, в това число украински жители, наранени от въоръжения спор ", уточни министерството в имейл до Ройтерс.

" Ще създадем всичко по силите си да подсигуряваме, че всеки човек, който влезе на територията на Полша, ще има достъп до здравни грижи, в това число хоспитализация. Подготвят се кревати в лечебните заведения за банкет на ранени ", добави министерството.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР