Полша победи Аржентина за полуфинал на АТП Къп

...
Отборът на Полша се класира за полуфиналите на АТП Къп
Коментари Харесай

Отборът на Полша се класира за полуфиналите на АТП Къп в Сидни, след като записа трета поредна победа от началото на турнира. Поляците имаха директен сблъсък с Аржентина за първото място в група D на надпреварата и постигнаха убедителен успех с 3-0.
Хуберт Хуркач
В първия мач на сингъл Камил Майжак продължи с добрите си изяви и надви Федерико Делбонис с 6-3, 7-6(3), а след това в сблъсъка на първите ракети Хуберт Хуркач победи Диего Шварцман с 6-1, 6-4, за да осигури точката за своите. "Много съм щастлив за нашия отбор, в полуфиналите сме, което е страхотно постижение. Ние сме страхотен отбор с невероятен отборен дух. Подкрепяме се един друг и атмосферата в тима ни помага да играем по-добре", коментира световният номер 9 Хуркач.

В мача на двойки Шимон Валков и Ян Желински победиха Максимо Гонсалес и Андреас Молтени със 7-6(4), 7-6(5). За място на финала Полша ще спори с Испания или Сърбия, които се изправят в ключов сблъсък от група А по-късно днес. Сърбия се нужда от чиста победа с 3-0, за да измести испанците от първото място.

АТП Къп продължава до 9 януари. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР