Полша е волейбола страна. Там залите винаги са пълни, а

...
Полша е волейбола страна. Там залите винаги са пълни, а
Коментари Харесай

В Полша: Само един гейм не стига за победа!

Полша е волейбола страна. Там залите постоянно са цялостни, а упованията за положително показване на националните тимове са постоянно огромни. За това е разбираемо разочарованието на медиите след загубата от българския женски народен отбор в групата от европейското състезание.

Победата е първа за родните " лъвици " над този противник от 22 години насам и идва след 10 следващи провали. Успехът с 3:1 за българките пристигна след изгубен първи гейм и неуверена игра първоначално, когато полякините господстваха на игрището в зала " Колодрума " в Пловдив.

" Страхотен първи гейм не беше задоволителен. Полякините се бориха със сърце ", написа уеб сайтът Sportowefakty.

" Хубаво начало и неприятен край. Първа загуба за Полша ", оповестява една от огромните спортни малките екрани в страната.

" 7 избавени мачбола бяха незадоволителни. Първа загуба от България през XXI век ", е заглавието на Sport.pl.

" Първа загуба за полякините. Жалко, тъй като пътят към финала става по-труден ", е заключението на Przeglad Sportowy.

Официалният уебсайт на Европейската волейболна централа назова мача сред България и Полша в Пловдив " Битката на титаните ".

Основната рецензия, която насочат полските медии към отбора и селекционера Яцек Навроцки, е неналичието на съответна промяна на младата изгряваща звезда Магдалена Стисяк. Българският щаб беше проучил добре мощните страни на 21-годишната волейболистка и " лъвиците " обезвредиха положителното ѝ показване.

" Трябва ни втора с добра офанзива. Кой ще помогне на Стисяк? ", питат се профилираните спортни издания.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР