Половият член на обвиняем бе измерен в новозеландски съд, след

...
Половият член на обвиняем бе измерен в новозеландски съд, след
Коментари Харесай

Мерят члена на подсъдим, обвинен за непристойно поведение

Половият член на обвинен бе измерен в новозеландски съд, откакто жена го упрекна в непочтено поведение и измежду показанията ѝ беше размера на члена му, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БНР.

Дейвид Скот – общински консултант от Капити – дребен остров, намиращ се покрай столицата Уелингтън, пледира почтен по обвинявания, че отъркал члена си в сътрудничка на негова колежка предходната година. Жената споделила, че почувствала нещо да се отърква в нея с дължина 4-5 инча (10-12 см), заяви локален новинарски уебсайт.

Озадачен от събитията, съдията Питър Хобс разреши на лекаря на Скот да води 72-годишния обвинен в килия за краткотрайно задържане, където да мери половия му орган с дървена линия. Съдията не разреши разгласяване на резултата от измерването.

Защитата на подсъдимия твърди, че дамата, която повдигнала обвинявания, усетила неговия портфейл, който инцидентно я докоснал до момента в който той минавал около нея. Тя обаче съобщи, че докосналият я обект не е могъл да бъде портфейл, телефон или комплект за инсулин, а сигурно бил мъжки сексуален орган.

Процесът продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР