Половинката на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо Джоджина посети

...
Половинката на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо Джоджина посети
Коментари Харесай

След една специална визита, половинката на CR7 разнежи с послание

Половинката на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо Джоджина посети родното място на петкратния притежател на „ Златната топка “ - Мадейра. След специфичната аудиенция, хубавицата не можа да сдържи мощните си страсти и описа за претърпяното. Тя пусна специфичен текст, който придружи и със фотография, на която театралничи с Роналдо на фона на бащината му къща.

„ И скоро си даваш сметка какъв брой могъщо нещо може да бъде мисълта, фантазията, да живееш в позитивизъм и с екстаз.

Преди няколко дни, когато се събудихме и започнахме в 2018 година в Мадейра, ме заведоха на улицата, на която е израснала моята обич. Това бе едно от тези специфични визити, които оставят диря.

Тази фотография си направихме пред къщата, в която е пораснал Кристиано.

Спомням си моя зет Уго, който ми разказваше приказки и усмивка излизаше на лицето ми, до момента в който си представях дребния Крис там, по какъв начин е прекарвал часове, съсредоточен със своята топка, ритайки я против стената с единия и след това с другия крайник.

Това е особено място, във въздуха се усеща вдъхновението, беше цялостно с фантазии, старания, рационализиране, толкоз мощни и дълбоки мисли, които от фантазии са станали действителност.

Всичко, което нашето създание възнамерява и се бори да го трансформира в своя действителност. От там идва значимостта да имаме чисто схващане и душа в мир, постоянно да сме положителни. Никой да не ни лимитира, никой да не ни споделя до къде можем да стигнем, а при положение, че някому си разреши сходно нещо – да сме наясно, че това не са нашите граници, а тези, които ни слагат други хора.

Беше доста прочувствено да се срещна с мястото, на което е израснала една Легенда “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР