Половинката на Тодор Неделев - Анита Терзийска, написа емоционално послание

...
Половинката на Тодор Неделев - Анита Терзийска, написа емоционално послание
Коментари Харесай

Гаджето на Тошко Неделев: Дръж се, мило мое момче!

Половинката на Тодор Неделев - Анита Терзийска, написа прочувствено обръщение към обичания си в обществените мрежи. 29-годишният футболист на Ботев Пловдив)пострада нощес при тежкия пътен случай с националите ни в Тбилиси, където на следващия ден България играе с Грузия (от 19:00 часа) в мач от Лигата на нациите. Неделев се наложи да бъде опериран поради фрактура на черепа, като към този момент е контактен и в устойчиво положение.

" Толкова доста те обичам, благото ми момче. Сърцето ми се къса, че не мога да съм до теб. Ти си мощен и знам, че ще се оправиш и с това. С тeб съм! Обичам те в този момент и вечно! ", насочи благите думи Анита.

" Благодаря на всички, които се интересуват от положението на Тошко, на всички, които ми пишат непрекъснато, на всички близки и другари, които са до мен. Но апелирам ви, в действителност проявете тактичност и схващане... Имаме потребност от най-малко малко успокоение в тази обстановка... Веднага щом излезе от анестезия, ще кажа какво е положението му. А вие му изпращайте позитивната си сила ", написа още половинката на Неделев.

" Момчето ми е воин! Излязъл е от анестезия, в реанимация е и е под непрекъснато лекарско наблюдаване, докторите са оптимисти, че всичко ще е наред.

Благодарим безпределно на грузинските лекари, както и на докторите на националния тим, които са били на място за навременната интервенция.

След като ми се обадиха за позволение за пристъпване към интервенция, им се доверих изцяло и им благодаря от сърце за добре свършената работа! Винаги съм му казвала, че Господ го обича и този път бях права ", написа още приятелката на Тошко Неделев в " Инстаграм ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР