Половинката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес показа публично емоциите си

...
Половинката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес показа публично емоциите си
Коментари Харесай

Джорджина към Роналдо: Бог те обича, футболът е твой!

Половинката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес сподели обществено страстите си след гола на португалеца за 3:0 в интерес на Ювентус против Атлетико Мадрид, с който " Старата госпожа " се класира за 1/4-финалите на Шампионската лига.
 Кристиано Роналдо изведе Ювентус до популярен поврат
Ювентус заличи пасива от 0:2 след първия мач в Мадрид, а Роналдо се трансформира в основно настоящо лице на " Алианц Стейдиъм ". Джорджина, която роди щерка Алана -Мартина, от Роналдо, се разплака на трибуните, а фрагментите трогнаха почитателите на Ювентус. Ден след мача тя разгласява прочувствен статус в Инстаграм към обичания си.

" Това 3:0 никой не може да ти го открадне. Ти заслужаваш това и то освен поради този хеттрик. Ти заслужи това за всичко, което даваш на клуба. Ти си образец за съотборниците и треньора. Всички ти се възхищаваме и поддържаме всеки ден. Кармата съществува. Бог знае това и те обича, тъй като светът на футбол е твой. Обичаме те.

Кристианито, Матео, Ева, Алана и Джорджина ", написа испанката, като подписа посланието и от името на децата на Роналдо, три от които са от сурогатни майки, чиято идентичност се пази в дискретна загадка.
View this post on Instagram
A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР