Половинката на Десислава го е ударил на живот и тотално

...
Половинката на Десислава го е ударил на живот и тотално
Коментари Харесай

Младата Майка Десислава Изживява Същински Кошмар, Не Може Да Сдържа Сълзите Си. Това, Което Й Причини Благой Е Непростимо!

Половинката на Десислава го е блъснал на живот и тотално е скъсал синджира. Това разкриха хора от обкръжението на певицата, която не можела място да си откри от бяс.

След раждането на бебето Борис, Десислава се скъса да хвали Малката Кобра по тази причина, че е неповторим баща и мъж. Разправяше по какъв начин бил нон-стоп до нея и дребния, по какъв начин й помагал с всичко и бил по-чевръст и от професионална бавачка даже.

Е, очевидно и това се оказа доста звук за нищо. Благой все по-често почнал да излиза с приятелите си, да обикаля из нощните клубове и да се прибира по дребните часове на нощта.

Първо се оправдавал, че ще върви да черпи за бебето, само че след това това опрощение изветряло. И Десито просто схванала, че мъжът й е още дечко, с цел да може да гледа дете като огромен и виновен мъж, написа разкрития.ком.

„ Жалко е, че няма и на кого да се оплаче, горката. Не може да каже на майка си, тъй като знаете по какъв начин тя още от началото не харесваше Благой. Лошо й стана като чу какъв брой е разликата в годините им и й го сподели на Деси – ще има да си пати с това момченце. Тя не я послуша, само че ето, че Благойчо си демонстрира рогата към този момент “, разясняват близки до певицата.

Те са уверени, че в случай че продължава в този дух и в случай че оставя жена си да прави всичко сама, в един миг Малката Кобра ще загуби Десислава. Която към този момент е отгледала сама един наследник и умерено може да отгледа и другия. Без да й се мотат още „ бебета “ в краката.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР