Половинката на алпиниста Боян Петров, който изчезна на връх Шиша

...
Половинката на алпиниста Боян Петров, който изчезна на връх Шиша
Коментари Харесай

Жената до мистериозни изчезналия алпинист Боян Петров: Беше с много лют характер, но спрете да...

Половинката на алпиниста Боян Петров, който изчезна на връх Шиша Пангма, разгласява разтърсващ пост във фейсбук, в който приказва за човешките качества на алпиниста.

" Слагам тази фотография от 2016-та на сцената в Радисън, където Боян беше разгласен за мъж на годината. Тази премия не е за алпинизъм или спортно достижение, това е доста повече и би трябвало да се носи с доста разсъдък и достолепие ", по този начин Радослава Ненова стартира поста си.

" Та в тази връзка желаех да ви споделя, Боян въпреки и с доста пикантен темперамент в никакъв случай не си позволяваше да ругатни другите хора…нито сътрудници, нито алпинисти, нито родственици, нито инцидентни минувачи, нито жълти медии….

Аз съм най-близкият му човек последните 14 години и декларирам сигурно, че последното, което го интересуваше са кавги на дребно, материални разногласия и неистини в достиженията.

Днес съм относително безмълвен очевидец на доста неща, на доста реакции и ваши трудове и коментари…моля, да не въвличате името му в дребни мерения и разпределяния. Къде от обич, къде от досада или различен тип страсти, само че доста нещо се случи, ползвайки се неговото име.

Боян гонеше и постигаше персонални цели, не се съревноваваше с никой ", приканва Радослава.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР