Половин милион лева бяха задигнати с взлом от офиса на

...
Половин милион лева бяха задигнати с взлом от офиса на
Коментари Харесай

Вижте от кой бизнесмен изгоря с половин милион в Тополовград

Половин милион лв. бяха отмъкнати с щурм от офиса на едноличен търговец от Тополовград. От ОДМВР-Хасково потвърдиха застаналото, само че отхвърлиха за в този момент детайлности поради течащото следствие на случая.

Източници от полицията обаче допълниха, че въпросната компания е " Баена - Атанас Баев " Едноличен търговец. Тя се занимава със селско и горско стопанство и разполага с богат автопарк от камиони и трактори, написа " Хасковска Марица ".

Офисът на едноличния търговец се намирал на изхода на Тополовград край основния път за Елхово. Обирджиите проникнали в четвъртък вечерта против петък. Металният, долап, в който била солидната сума, е разрушен. Полицията работи по няколко версии, една от тях е и, че в удара има намесен вътрешен човек.

" По-миналата заран мястото гъмжеше от полиция. Имаше и микробус с криминалисти от Хасково, които търсиха отпечатъци и други следи ", описаха хора от града.

Това е един от най-големите кражби в района. В началото на юни м.г. от трезора на пощата в Хасково бяха отмъкнати близо 2 млн. лева

507 000 лева пък бяха отмъкнати от обменно бюро в центъра на Димитровград преди 10 година

Още четете ТУК
тагове предприемач половин милион кражба " Баена - Атанас Баев " Едноличен търговец Тополовград
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР