Половин месец след поредната авария в цеха за производство на

...
Половин месец след поредната авария в цеха за производство на
Коментари Харесай

Неохим затваря още цехове заради стара авария

Половин месец след следващата повреда в цеха за произвеждане на амоняк в " Неохим " от завода оповестиха, че стопират и инсталациите за произвеждане на амониев нитрат, азотна киселина и електрическа енергия. Възстановяването на работата им ще зависи от отстраняването на повредата в цеха за амоняк, са съобщили от сдружението. От там не показва повече елементи за характера на повредата и прогноза за отстраняването й.
Цехът за амоняк спря на 16 април. Той беше затворен повече от месец през януари и февруари поради по-сериозна повреда. Заради тази повреда беше спряно и производството в цеховете за амониев нитрат и азотна киселина за сходен интервал от време. В края на март имаше две по-леки повреди в цеховете за азотна киселина и амониев нитрат, които бяха отстранени бързо.
Прекъсванията на производството и спадът на цените на торовете в международен мащаб доста свиха приходите на компанията на самостоятелна база през първото тримесечие на годината. Приходите от активността са в размер на 108,711 млн. лв. при 269,226 млн. лв. през първото тримесечие на 2022 година Намалението доближава 59,62% на годишна база.> >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР